B&B Villa Vindina

Voeg een lekker ontbijt toe aan je reservering

Ontbijten met zicht op zee

Hotel Villa Select bevindt zich op de zeedijk van De Panne.  Je wandelt er naartoe langs de dijk in een goeie 10 minuten. Villa Select is 900 meter van Villa Vindina gelegen.

In Villa Select zijn we trots op ons ontbijtbuffet.  We bieden heel wat locale producten aan op het buffet.  De variatie is groot.  De gerechten wisselen van dag op dag zodat je elke morgen op het  buffet een verassing vindt.

Ontbijt in Hotel Villa Select

Bij het reserveren van b&b Villa Vindina heb je de mogelijkheid om een lekker en gevarieerd ontbijt toe te voegen aan je reservering.

Als je dit vooraf reserveert voor je ganse verblijf, dan geniet je van een leuke korting.

Nog geen ontbijt gereserveerd? Geen probleem.  Je kunt dit als extra stap nadat je de bevestiging ontving nog toevoegen.

Het ontbijt is gevarieerd van dag op dag en omvat onder andere verschillende soorten omelet en spiegeleitjes

Ontbijt met zeezicht

We geven de voorkeur aan producten van locale leveranciers voor het ontbijt om de uitstekende kwaliteit en de korte keten te garanderen. Zo zorgen we ook wat voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Reserveer nu

Rechtstreekse reserveringen genieten van de beste prijzen.

 

Villa Vindina

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
+32 (0)58 42 99 00

© B&D Services - Walckierstraat 7 - 8660 DE PANNE - BELGIE
tel: ++32 (0)58 42.99.00 - BTW BE 0819124517 

Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.
De gemeente De Panne rekent een verblijfsvergoeding aan personen die logeren in De Panne.  Deze wordt apart doorgerekend aan de klant.