Skip to main content

Villa Vindina

Bed & Breakfast De Panne

Bed and Breakfast by Hotel Villa Select
Trendy B&B + ecologisch verantwoorde logies, 
rustig gelegen aan de rand van de Dumontwijk,
op een boogscheut van het strand en de zee.

In Villa Vindina zijn geen extra bedden of babybedden beschikbaar.

arrow-up

Welkom in
Villa Vindina door Matthias en Xandra Beun - Deconinck

Welkom in onze trendy B&B in De Panne, Villa Vindina. We zijn trots op onze ecologisch verantwoorde logies, gelegen aan de rustige rand van de Dumontwijk. Onze locatie is ideaal voor diegenen die willen genieten van het strand, de zee en de duinen, allemaal op wandelafstand te vinden.

Onze accommodatie bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van het commerciële centrum van De Panne. We bieden verschillende opties voor jouw verblijf, waaronder twee tweepersoonskamers en twee ruime familiekamers.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij Villa Vindina en daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om ons milieu te beschermen. We bieden onze gasten een comfortabel verblijf, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een schonere planeet.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan zee of een gezellig uitje met familie en vrienden, Villa Vindina is de ideale locatie. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw verblijf in De Panne onvergetelijk wordt. We verwelkomen je graag en zorgen voor een mooie ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Eco-logies

U kunt betalen voor Uw verblijf met digitale of papieren ecocheques.

In het kader van groene logies wordt bij langere reserveringen een poetsbeurt geregeld op aanvraag en ten vroegste om de 2 dagen.

Hoe reserveren?

De reserveringen voor Villa Vindina worden via de receptie van Hotel Villa Select genoteerd.

Hebt U een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Telefoon

Hotel Villa Select
Walckierstraat 7
8660 De Panne